Έλληνες ιατροί έσωσαν βρέφος με καρδιακά προβλήματα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Έλληνες ιατροί έσωσαν βρέφος με καρδιακά προβλήματα

Ένα «θαύμα» πέτυχαν Έλληνες ιατροί, χαρίζοντας ζωή σε ένα αγοράκι 13 μηνών. Την ώρα που γνωστά ιατρικά κέντρα της Ευρώπης και των ΗΠΑ είχαν αποφανθεί, ότι δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα για το παιδί, ο παιδοχειρουργός Γιώργος Σαρρής και ο διευθυντής Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής ιδιωτικού μαιευτηρίου Ιωάννης Παπαγιάννης πήραν το ρίσκο και χάρισαν ζωή σε αυτόν τον άγγελο. Οι δύο ιατροί υπέβαλαν τον μικρό Νικόλα σε χειρουργική επέμβαση, που συνήθως γίνεται λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού.

Ένα φαινομενικά αθώο φύσημα εξελίχθηκε σε μια σοβαρή και μη αναστρέψιμη πνευμονική υπέρταση. Σύμφωνα με τον παιδοκαρδιολόγο Ιωάννη Παπαγιάννη, η μη έγκαιρη διάγνωση και του συγκεκριμένου καρδιολογικού νοσήματος λίγο έλειψε να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή. Η πολύωρη εγχείρηση με τον υψηλότατο κίνδυνο πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουάριου και ήδη από τη περασμένη Πέμπτη ο Νικόλας έχει επιστρέψει στη θαλπωρή του σπιτιού του. Χωρις να το ξέρει όμως, έχει περάσει στις πιο λαμπρές σελίδες της Ελληνικής ιατρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες