Ο.Φ.Η ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Ο.Φ.Η ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ




Μετά από χρόνια αναβολών ολοκληρώθηκε σήμερα το έγκλημα που απευχόμασταν χρόνια και με συντονισμένες ενέργειες μας εξώθησαν πρόεδροι και ιδιοκτήτες, την πτώση του ΟΦΗ στην Β’ Εθνική μετά από 33 χρόνια. Στο έγκλημα αυτό μοναδικά θύματα είναι ο κόσμος του ΟΦΗ, ο οποίος χρόνια τώρα υπομένει την κοροϊδία και τον χλευασμό από αυτούς που κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες του Συλλόγου. Οι θύτες είναι γνωστοί και έχουν όνομα και επίθετο και είναι ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Φανούρης Βατσινάς και οι προηγούμενοι από αυτόν πρόεδροι και διοικούντες και οι κυρίως οι πραγματικοί ιδιοκτήτες που κρύβονται πίσω από τη νομοθεσία περί διπλής ιδιοκτησίας, η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΟΦΗ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗ ΒΑΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ εσάς Οικογένεια Βαρδινογιάννη γιατί είσαστε αυτοί που πραγματικά θέλατε τον ΟΦΗ στη Β’ Εθνική. Δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι παραλάβατε μια ομάδα καθαρή και αξιοπρεπή στην Α’ Εθνική και την σπρώχνετε γεμάτη χρέη και ανυποληψία στην παρακάτω κατηγορία. Ο κόσμος δεν θα ξεχάσει ποτέ πόσο άνανδρα και καταστρεπτικά φερθήκατε στο άλλοτε «Καμάρι της Κρήτης». Εσείς χρωστάτε στον κόσμο του ΟΦΗ και όχι ο κόσμος σε εσάς.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ εσένα Φανούρη Βατσινά γιατί λόγω της ματαιοδοξίας και της μεγαλομανίας σου μας οδήγησες στο σημερινό αποτέλεσμα. Θα σε θυμόσαστε πάντα ως μία θλιβερή και άβουλη μαριονέτα η οποία εξυπηρετούσε μόνο τα συμφέροντα των αφεντικών της και ουδεμία σχέση έχεις με το καλό του ΟΦΗ. Το όνομά σου έχει γίνει συνώνυμο με την καταστροφή του ΟΦΗ, την υποτέλεια, την φαιδρότητα και την αλαζονεία. Η απαξίωση που θα λαμβάνεις από τώρα και στο εξής από την κοινωνία της Κρήτης θα είναι η πληρωμή σου για την «προσφορά» σου στον ΟΦΗ και στους Ομιλίτες.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ ΒΑΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

Όσο για εμάς, ο αγώνας συνεχίζεται. Τώρα είναι που ο Σύλλογος μας χρειάζεται περισσότερο, όχι για να επανέλθει στην κατηγορία αλλά για να απομακρύνουμε όλους εσάς που μας οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μας, έννοιες που σε εσάς είναι παντελώς άγνωστες και οι οποίες πάντα ήταν και θα είναι ο οδηγός μας για κάτι που εσείς αντιμάχεστε: έναν καλύτερο ΟΦΗ. Οι προσκυνημένοι δεν έχουν θέση στον ΟΦΗ των ονείρων μας, παρά μόνο όσοι τιμάνε τις αξίες και τα ιδανικά που χαρακτηρίζουν τους αληθινούς Κρητικούς.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

SNAKES-4 HERAKLION CLUB
ΑΠΟ IRAKLIO WEB RADIO
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2009/04/blog-post_6558.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες