Πέντε κρούσματα σε στρατιωτικές μονάδες σε Μ. Πεύκο και Άρτα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Πέντε κρούσματα σε στρατιωτικές μονάδες σε Μ. Πεύκο και Άρτα


Πέντε φαντάροι που υπηρετούν σε στρατιωτικές μονάδες στο Μεγάλο Πεύκο και την Άρτα βρέθηκαν θετικοί στον ιό της νέας γρίπης.

Ειδικότερα, δύο νεοσύλεκτοι οπλίτες του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), στο Μεγάλο Πεύκο, εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα της νέας γρίπης και οδηγήθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών,

όπου ένας μόνο βρέθηκε θετικός στον ιό. Τα συμπτώματα, ωστόσο, που παρουσίασε ο οπλίτης ήταν ήπιας μορφής και εφόσον του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή επέστρεψε στη Μονάδα του.

Ύποπτα συμπτώματα της νέας γρίπης εμφάνισαν άλλοι 23 φαντάροι στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υγειονομικού στην Άρτα, εκ των οποίων οι τέσσερις βρέθηκαν θετικοί στον ιό της νέας γρίπης, παρουσιάζοντας, ωστόσο, ήπια συμπτώματα. Μάλιστα, κλιμάκιο γιατρών της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΣ μετέβη στην Άρτα για επόπτευση των περιστατικών.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την προσεχή Δευτέρα συνεδριάζει η ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Πανδημίας Γρίπης υπό την προεδρεία του υπουργού Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες