Διδακτική είδηση από το Α.Π.Ε. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Διδακτική είδηση από το Α.Π.Ε.

Γράφει ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΩΝΤΑΣ

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

Η είδηση που ακολουθεί μεταδόθηκε από το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων προ μηνός και
το
δεν αναδημοσιεύθηκε σε καμμία από τις μεγάλης κυκλοφορίας ελληνικές εφημερίδες, ούτε «παίχτηκε» σε κάποιο από τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια:

Ένα 11χρονο Ελληνόπουλο ξυλοκοπήθηκε από τους μουσουλμάνους συμμαθητές του γιατί έτρωγε σαλάμι την περίοδο της νηστείας τους.

Όπως έγινε γνωστό ο 11χρονος μαθητής μαζί μ’ έναν φίλο του αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στην βιβλιοθήκη του σχολείου για να αποφύγουν τα χειρότερα. Ήδη είχε δεχθεί μιά γροθιά στο μάτι και δυνατές κλωτσιές στα πόδια.

«Μου ράγισε η καρδιά όταν είδα το παιδί μου σ’ αυτήν την κατάσταση», δήλωσε ο πατέρας του και πρόσθεσε πως το παιδί του εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένο και να έχει εφιάλτες. Μετά το γεγονός ήλθαν στην επιφάνεια και άλλα παρόμοια περιστατικά, αρκετά δε παιδιά δήλωσαν ότι φοβόντουσαν να φάνε το μεσημέρι, γιατί δέχονταν επιθέσεις εάν το φαγητό τους ήταν «διαφορετικό¨από των μουσουλμάνων συμμαθητών τους, ιδιαίτερα την περίοδο του Ραμαζανιού.

Όταν, λοιπόν, στην Αυστραλία με πολύ μικρότερο ποσοστό μουσουλμάνων μεταναστών από αυτό που φιλοξενεί η Ελλάδα συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, μόνο να καγχάσει μπορεί κάποιος με τις δηλώσεις των προοδευτικάριων μεγάλου μέρους του πολιτικού μας φάσματος που ισχυρίζονται ότι ...«θα τους αφομοιώσουμε»! Οι μουσουλμάνοι μετανάστες δεν αφομοιώθηκαν σε καμμία χώρα του λεγόμενου δυτικού κόσμου. Οι ταραχές στα περίχωρα του Παρισιού και οι πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις σε Λονδίνο και Μαδρίτη προκλήθηκαν από μουσουλμάνους μετανάστες τρίτης και τέταρτης γενιάς.

Όταν λοιπόν η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες και η Στατιστική υπηρεσία της Ε.Ε. υπολογίζουν τον αριθμό, μόνο των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα γύρω στα δύο εκατομμύρια και όταν προ μηνός ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοϊδης δήλωσε δημόσια ότι μόνο οι εισερχόμενοι μέσω Τουρκίας Ασιάτες στην Ελλάδα υπολογίζονται σε 250.000 κατ’ έτος με βάση τις επίσημες καταγραφές, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι είναι εντελώς λογικό το χρονικό όριο που υπολογίζει η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία για την υπέρβαση του ποσοστού 50% επί του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες. Δηλαδή το 2025 και κατά τον Ο.Η.Ε ΤΟ 2018, όπερ και πιθανότερο εάν συνεχισθεί ο εποικισμός της Ελλάδας με τον παρόντα ρυθμό.

Πως λοιπόν θα αφομοιωθούν από εμάς-όταν μάλιστα θα έχουμε καταστεί εθνοτική μειονότητα-άνθρωποι μιάς εντελώς διαφορετικής πολιτισμικής και θρησκευτικής ταυτότητας γύρω από την οποία υψώνουν-και καλά κάνουν από πλευράς τους-τείχη απροσπέλαστα; Όταν μάλιστα η θρησκεία τους-κι ας αφήσουν ορισμένοι τα παραμύθια και να διαβάσουν το Κοράνι-διατάσσει τους πιστούς της να εξαπλώσουν το Ισλάμ με κάθε τρόπο και μέσο, της χαντζάρας συμπεριλαμβανομένης. Πως θα συμβιώσουν οι Έλληνες- και μάλιστα όταν θα έχουν υποβαθμιστεί σε μειονότητα στο Γιουνανιστάν του εγγυτάτου μέλλοντος –με συμπολίτες τους που θεωρούν ως αρμόζουσα σε πόρνες την ενδυμασία των γυναικών μας; Που θεωρούν εντελώς ορθό να κόβουν τις κλειτορίδες των κοριτσιών τους, ή να βιτριολίζουν τις γυναίκες τους, ή να τις ξυλοφορτώνουν κατά βούληση επειδή η θρησκεία τους τοποθετεί τις γυναίκες πιό κάτω από τις κατσίκες.

Ποιός ρώτησε τους Έλληνες αν θέλουν να γίνουν πολυ-πολιτισμικοί, για να βλέπουν ανήμερα Χριστούγεννα στο κέντρο του Πειραιά τους εκπροσώπους άλλων πολιτισμών να παρελαύνουν ημίγυμνοι και αυτο-μαστιγωνόμενοι προς τιμήν του Μωάμεθ;

Ποιός πράγματι πιστεύει ότι οι «ελληνοποιημένοι» αυτοί πολίτες θα υπακούουν στους νόμους του ελληνικού κράτους, όποτε οι νόμοι αυτοί θα έρχονται σε αντίθεση με τον υπέρτατο γι’ αυτούς νόμο που είναι το Κοράνι και οι εντολές των θρησκευτικών τους ηγετών; Όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι ακόμα και στις ίδιες τις χώρες καταγωγής τους ο ισλαμικός νόμος υπερισχύει, όποτε έρθει σε σύγκρουση με κάποιο κρατικό νόμο.

Φοβούμαι ότι αν δεν ληφθούν άμεσα και αυστηρά μέτρα για την αποτελεσματική παρεμπόδιση της εισβολής εξ’ ανατολών, οι πολιτικοί επίγονοι του Γ. Παπανδρέου θα αναγκαστούν να φέρουν προς ψήφιση στην Βουλή του Γιουνανιστάν ένα νομοσχέδιο που θα προβλέπει την ασφαλή διαβίωση των γνησίων ιθαγενών Ελλήνων εντός φρουρούμενων καταυλισμών, όπως ακριβώς εφάρμοσαν οι Ευρωπαίοι έποικοι της Αμερικής για τους επιζήσαντες της γενοκτονίας αυτόχθονες Αμερικανούς. Αν οι απόγονοί μας είναι τυχεροί ίσως οι μουσουλμάνοι συμπολίτες τους αποφασίσουν ότι τους είναι χρήσιμοι για τουριστικό αξιοθέατο.

Γρηγ. Δ. Ρώντας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες