Την παραίτηση Ψωμιάδη για τα «45άρια» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Την παραίτηση Ψωμιάδη για τα «45άρια»

  http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=153934
Εξακόσια «μικρά» έργα, των 45 χιλιάδων ευρώ «πέρασαν» με απευθείας ανάθεση από τη σημερινή διοίκηση της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, με τεράστιες απώλειες για το ελληνικό δημόσιο, κατήγγειλαν σήμερα τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. «Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λειτουργεί ως τρομοκράτης», δήλωσαν σε συνέντευξη που έδωσαν το μεσημέρι με αφορμή την επίθεση του νομάρχη κατά του πρώην αντινομάρχη του Γιάννη Μπίκου.
"Τον καλούμε να παραιτηθεί, αλλά θα καταφύγουμε με αναφορά και στην Περιφέρεια για τη βίαιη επίθεση μέσα στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου. Είδαμε ένα νομάρχη έξαλλο, που μπήκε για να 'καθαρίσει'", ανέφεραν μεταξύ άλλων οι επικεφαλής των συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ Νίκος Γιαννόπουλος, των Οικολόγων Δήμητρα Γωγάκου και του ΣΥΡΙΖΑ Στρατή Πλωμαρίτη.
"Στη θητεία Ψωμιάδη έγιναν περισσότερες από 600 απευθείας αναθέσεις για τα λεγόμενα "45άρια", δηλαδή έργα των 45 χιλιάδων ευρώ. Όταν ένα έργο ανατίθεται με διαγωνισμό έχει έκπτωση 20%. Για κάντε έναν υπολογισμό 600 έργα επί 45 χιλιάδες ευρώ, μείον την έκπτωση του 20% και θα δείτε πόσα χρήματα χάθηκαν για το ελληνικό δημόσιο από τις αναθέσεις του κ.Ψωμιάδη", επισήμαναν.
Ο ίδιος ο νομάρχης περιορίστηκε σε μια δήλωση συγγνώμης προς το νομαρχιακό σύμβουλο του ΚΚΕ Μιχάλη Σπυριδάκη, που προσπάθησε να αποτρέψει την επίθεση στον κ. Μπίκο και δέχθηκε και αυτός τα πυρά Ψωμιάδη.
Το δικηγορικό γραφείο "Βήτας και Συνεργάτες" ανακοίνωσε πριν λίγο ότι ο πρώην αντινομάρχης Γιάννης Μπίκος του έδωσε εντολή να καταθέσει "μήνυση και αγωγή αποζημιώσεως λόγω ηθικής βλάβης κατά του νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, για τα θλιβερά έκτροπα στο νομαρχιακό συμβούλιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες