Γυμνή εμφανίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ψαρού - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Γυμνή εμφανίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ψαρού



Γυμνή εμφανίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ψαρού της Μυκόνου, ενώ το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο όταν έβγαλε και το κάτω μέρος του μαγιού της, παρουσία φωτογράφων! Δείτε φωτογραφίες.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε στη Μύκονο και δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάτι για να προκαλέσει τόσο τον κόσμο που ήταν γύρω της όσο και τους φωτογράφους. Στο κοσμοπολίτικο νησί έφτασε με αεροπλάνο και δίπλα της, γι' άλλη μια φορά, ήταν ο στενός συνεργάτης και φίλος της, Μένιος Φουρθιώτης. Το βράδυ, οι δύο φίλοι έκαναν βόλτα στα Ματογιάννια ενώ αμέσως μετά διασκέδασαν σε γνωστό κλαμπ του νησιού

Την επόμενη μέρα...........


Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης επισκέφτηκαν την Ψαρού της Μυκόνου. Στην παραλία έφτασαν με ένα μικρό φουσκωτό. Το σκάφος βέβαια δεν το είδε κανείς, γιατί προφανώς είχε προσαράξει κάπου πιο μακριά. Το μοντέλο, αφού έκανε ηλιοθεραπεία και κολύμπησε για λίγο, έκανε ηλιοθεραπεία γυμνόστηθη, με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν την γυμνή Τζούλια Αλεξανδράτου.Όταν η Τζούλια Αλεξανδράτου πήγε στην προβλήτα για να επιβιβαστεί στο tender και να επιστρέψει στο σκάφος, οι παπαράτσι συνέχισαν να τη φωτογραφίζουν. Η ίδια, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε αλλά έβγαλε πάλι το πάνω μέρος του μαγιό αποκαλύπτοντας το γυμνό στήθος της στους φωτογράφους. Φωτογράφος που ήταν εκεί δήλωσε: «Έκανε σόου και εννοείται και όλοι καταλάβαμε ότι το έκανε επίτηδες. Πόζαρε σαν σταρ πολύ επιδεικτικά».

Στη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία της Ψαρούς, ο Μένιος Φουρθιώτης τη βιντεοσκοπούσε, ενώ όσοι ξένοι ήταν στην παραλία εκείνα τα λεπτά ρωτούσαν ποια είναι.

Όταν η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Μένιος Φουρθιώτης απομακρύνθηκαν από την παραλία με το tender, η ξανθιά... star έβγαλε και το κάτω μέρος του μαγιό, παρουσία των φωτογράφων που προσπαθούσαν να τραβήξουν την ολόγυμνη Τζούλια Αλεξανδράτου।

panoramapress

2 σχόλια:

Κανέλλος είπε...

Λαικούρα, βλέπω ότι σε τρέχουνε τα σάλια...

Κότσος είπε...

Μιχαλ, ζούπατα ζούπατα

Post Bottom Ad

Σελίδες