Το sexy κορίτσι της ημέρας: Η θεά Ελένη Ευαγγελάτου! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Το sexy κορίτσι της ημέρας: Η θεά Ελένη Ευαγγελάτου!

Η Ελένη Ευαγγελάτου, αυτός ο επίγειος άγγελος που μας αναστατώνει συνεχώς με τις υπέροχες φωτογραφίες του έκανε την πιο sexy κίνηση ever…

Έβαλε profile picture (δλδ έβαλε φωτογραφία στο προφίλ της στο facebook) την φωτογραφία
 που είχε δημοσιεύσει λίγο παλιότερα το Sexystar.gr

Έτσι λοιπόν αφού μας τιμάει αυτή την τιμούμε και εμείς και της δίνουμε για ακόμη μια φορά τον τίτλο «Το sexy κορίτσι της ημέρας» που τον αξίζει απόλυτα…!

sexystar.gr







=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=

Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε στην Αθήνα κι έχει καταγωγή από την Κεφαλλονιά. Αυτό που θυμάται πιο έντονα από τα παιδικά της χρόνια είναι οι βόλτες με τις φίλες της στα βόρεια προάστια, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι τώρα.


Πτυχία (γαλλικά και πιάνο!): Εχει τελειώσει ΤΕΕ Αισθητικής στην Αθήνα, αλλά δεν ασχολήθηκε ακόμα με το αντικείμενο των σπουδών της. «Για την ώρα βάφω τον εαυτό μου και τις φίλες μου» μας λέει γελώντας.

Παρθενική εμφάνιση: Η συμμετοχή της στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Europe Face», όπου εξελέγη αναπληρωματική.

Φιλοδοξίες: Αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι το μόντελινγκ. Μέσα στο καλοκαίρι θα πάρει μέρος σε δύο ακόμη διαγωνισμούς ομορφιάς. Πρώτα στον «Miss International» που θα γίνει στο Αγρίνιο και στις 22 Αυγούστου θα βρεθεί στο Λουτράκι για να διεκδικήσει το στέμμα της Σταρ Πελοπόννησος 2009.

Δύσκολη στιγμή: Οταν της έκαναν ανήθικη πρόταση! «Συμβαίνουν αυτά στο χώρο του μόντελινγκ» μας λέει. «Πώς αντέδρασα; Εννοείται ότι έφυγα τρέχοντας. Θέλω να πετύχω, αλλά δεν θα έκανε και τα πάντα γι’ αυτό».

Κολλημένη με... το γυμναστήριο και το Ιντερνετ: Της αρέσει να «λιώνει» στο διάδρομο και να σερφάρει αδιάκοπα στον κυβερνοχώρο!

Κερδίζει πόντους: «Με τα μάτια και το βλέμμα μου...» Ετσι της λένε τουλάχιστον αυτοί που της κάνουν κομπλιμέντα. Οσο για το χαρακτήρα της. «Αστα να πάνε! Είμαι εγωίστρια, πεισματάρα, ζηλιάρα και φιλόδοξη. Εχω όλα τα χαρακτηριστικά του Τοξότη!» συμπληρώνει χαριτολογώντας.

Συχνάζει: Αν και μένει στα βόρεια προάστια, για τις βόλτες της προτιμά τα νότια, αφού ως νησιώτισσα που είναι έχει σχέση εξάρτησης με τη θάλασσα. Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή και θα την πετύχετε σίγουρα σε κάποιο hot spot της παραλιακής.

Ο ιδανικός άντρας: «Είναι για μένα ένας μελαχρινός άντρας» λέει και δείχνει να μην το διαπραγματεύεται. «Για την ώρα πάντως δεν τον έχω βρει» ξεκαθαρίζει.

Ποια είναι: Αν και ασχολείται λίγο καιρό με το χώρο του μόντελινγκ, η «Espresso» έκανε focus πάνω της τις προάλλες λόγω της σχέσης της με έναν γνωστό ζωγράφο. Η Ελένη είναι ανιψιά του Κώστα Ευαγγελάτου και δηλώνει περήφανη για εκείνον. Τα μοντέλα που θαυμάζει είναι η Ζιζέλ, η Κάτια Ζυγούλη και η Ιωάννα Λίλλη. Ωστόσο, παρ’ όλο που το μεγάλο της όνειρο είναι να περπατήσει μια μέρα σε διεθνείς πασαρέλες, δεν ξεχνά τις σπουδές που έκανε. «Πήρα το πτυχίο μου και σκοπεύω να το αξιοποιήσω» μας λέει.

Espresso


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι sexy ...κι οποιος αντεξει.

Post Bottom Ad

Σελίδες