Πάτρα: Ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ με "λεία" 12 χιλ. ευρώ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Πάτρα: Ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ με "λεία" 12 χιλ. ευρώ

Συνελήφθησαν από την Άμεση Δράση τρεις Ρουμάνοι

Ληστεία σε βάρος 68χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης, στην οδό Ακρωτηρίου, στη συμβολή της με τη Μίνωος.  Όταν ο 68χρονος ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από το πρακτορείο, δύο άγνωστοι, κατάφεραν
υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, μάλλον κατσαβιδιού, να του αρπάξουν το τσαντάκι του, το οποίο, όπως αναφέρει, περιείχε το ποσό των 12 χιλιάδων ευρώ.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε ο συνεργός τους και τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία, δεν παρέμειναν για πολλή ώρα ασύλληπτοι. Δύο περίπου ώρες μετά, άνδρες της Άμεσης Δράσης, τους εντόπισαν εν κινήσει, μέσα στο μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στην οδό Κορυτσάς.

Πρόκειται για τρεις Ρουμάνους, 25, 28 και 30 ετών. Ο οδηγός του αυτοκινητου - συνεργός των φερόμενων δραστών είναι ο 25χρονος. Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν κατσαβίδια, ένα μαχαίρι και ένα κλαδευτήρι.


thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες