Κανείς άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί στην απιστία! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Κανείς άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί στην απιστία!

Κανένας άνδρας δε θα άφηνε ποτέ ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να κάνει σεξ με μια άλλη γυναίκα εκτός από την κοπέλα ή τη σύζυγό του, αν πίστευε ότι δε θα υπήρχαν συνέπειες, υποστηρίζει ο διάσημος συγγραφέας και σεναριογράφος William Nicholson.

Οι άνδρες πεθαίνουν για το σεξ και το απολαμβάνουν
χωρίς καμία συναισθηματική εμπλοκή. Αυτό που αναζητούν είναι λίγη ηδονή και μετά επιστροφή στην καθημερινότητα.

«Δεν πρέπει όμως να λειτουργούν έτσι! Είναι λάθος, εγωιστικό και εν μέρει επικίνδυνο. Μπορεί να το θέλετε, αλλά μπορείτε να... φανείτε σκληροί. Έχετε αναλάβει μια δέσμευση. Ανταποκριθείτε λοιπόν σε αυτή τη δέσμευση. Μείνετε πιστός στη γυναίκα σας», προέτρεψε τους άνδρες μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ο Nicholson είναι παντρεμένος εδώ και 22 χρόνια και δεν έχει απατήσει ποτέ (!) τη σύζυγό του, όπως λέει, αλλά δεν παύει να έχει φαντασιώσεις για αυτό.

«Δε διαφέρω από τους υπόλοιπους άνδρες. Δε θα με χάλαγε καθόλου η ιδέα, όπως κάθε άνδρα, να κάνω έρωτα με μια άλλη γυναίκα, εφόσον δε θα υπήρχαν συνέπειες. Εγώ δεν το κάνω, γιατί ξέρω ότι θα υπάρχουν συνέπειες», ανέφερε.



alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες