Απαράδεκτο..Την βίασε ο γυναικολόγος της... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Απαράδεκτο..Την βίασε ο γυναικολόγος της...

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες την βίασε γιατρός της Αμαλιάδας περιέγραψε στους δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών μία Αλβανίδα. Στο δικαστήριο κατέθεσε και άλλη μία γυναίκα που υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από τον συγκεκριμένο γιατρό.
Η καταγγελία της δεύτερης γυναίκας είχε γίνει στην Ασφάλεια Πύργου, μόλις έγινε γνωστό ότι ο γιατρός συνελήφθη για βιασμό της γυναίκας από την Αλβανία. Η αλλοδαπή υποστήριξε ότι είχε μεταβεί στο ιατρείο στις 20 Απριλίου 2001 προκειμένου να υποβληθεί σε έκτρωση επειδή είχε λάβει αντιβιοτικά φάρμακα και φοβόταν για την υγεία του εμβρύου.

Αφού της χορηγήθηκε αναισθητικό, ο κατηγορούμενος προχώρησε στην διακοπή της κύησης και εκμεταλλευόμενος την επίδραση του αναισθητικού την βίασε. Μάλιστα έξω από το ιατρείο περίμεναν τόσο ο σύζυγός της όσο και οι εργοδότες της στους οποίους και είχε γνωστοποιήσει την διακοπή της κύησης. Η νεαρή ισχυρίζεται ότι εκτός των άλλων βγαίνοντας από το ιατρείο το πρόσωπό της ήταν καλυμμένο με κραγιόν, αφού ο γιατρός τη φιλούσε όσο ήταν ναρκωμένη.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών είχε πρωτόδικα καταδικάσει τον γιατρό σε κάθειρξη δέκα ετών.

Η δίκη συνεχίζεται την Δευτέρα.

Πηγή: www.dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες