«Μόλις Χώρισα» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

«Μόλις Χώρισα»

Η θεατρική ομάδα «Επί Σκηνής», παρουσιάζει την κωμωδία των Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου «Μόλις Χώρισα» σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Οικονόμου το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Επόμενες παραστάσεις θα δοθούν την Κυριακή 3, Δευτέρα 4, Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Απριλίου 2011.

Οι ηθοποιοί κάνουν τις καίριες
παρατηρήσεις τους για το σημαντικό θέμα του χωρισμού και εν γένει των ανθρώπινων σχέσεων με καυστικό λόγο και πολύ χιούμορ. Νεύρα, κόντρες, αστεία και άλλες πολλές, οικείες σε όλους μας καταστάσεις, συνθέτουν μια μοναδική κωμωδία, ένα ατέλειωτο πάρτι, χωρίς περικοπές και λιτότητα, με καλεσμένους όλους τους θεατές!

Λίγα λόγια για το έργο

Η Ηλέκτρα είναι μια συνηθισμένη γυναίκα σαν όλες τις άλλες…

Μέχρι τη στιγμή που συνέβη το «μοιραίο», δεν είχε καμιά καρμική σχέση με την τραγικότητα που τυλίγει το όνομά της. Η μόνη σχέση που είχε ήταν με τον Πέτρο. Την ημέρα των γενεθλίων της και ενώ οι φίλοι της ετοίμαζαν πάρτι-έκπληξη, ήρθε και χτύπησε την πόρτα της το κακό. Με ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, ο Πέτρος της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. Το μήνυμα το ακούν όλοι οι φίλοι της εκτός από την ίδια, που λείπει. Αποφασίζουν να της κρύψουν το συμβάν για να γιορτάσουν πρώτα τα γενέθλιά της. Έτσι, ξεκινούν και όλες οι παρεξηγήσεις της Ηλέκτρας με τους φίλους της και μέσα στον γενικό χαμό τι σχέση έχει ο χωρισμός με τον Αλλαντίν και τη Γιασμίν; Με τις επιδείξεις τάπερ και τις βαλλεριάνες; Τις πίτσες και τα stripped shows; Τα ισπανικά και τον Άγιο Πέτρο;

Καμία; Πόσο γελιόσαστε…

Σημείωμα του σκηνοθέτη

Γιατί, τι έργο θα ήταν αν δεν είχε καθόλου μήνυμα; Κάθε έργο που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει κάποιο μήνυμα. Κι αν δεν το διαθέτει το ίδιο, εμείς που το «παιδεύουμε» θα πρέπει να του βρούμε ένα οπωσδήποτε! Ευτυχώς πάντως που ο δικός μας ο συγγραφέας φρόντισε ώστε το Μήνυμά του να καταγραφεί από την πρώτη κιόλας σκηνή του έργου, έτσι που να μην μας κάνει δύσκολη τη ζωή να το «αποκαλύψουμε» θεατρικά.

Το έργο μας δεν είναι «βαρύ». Οι καταστάσεις ωστόσο που προκύπτουν επί σκηνής, ακριβώς λόγω του μηνύματος, είναι αρκετά πολύπλοκες για τους συντελεστές, που, μέσα στην καθημερινότητά του ο καθένας, ταλαιπωρούνται ταυτόχρονα και από …υπαρξιακές αναζητήσεις. Όλη αυτήν την πολυπλοκότητα επιχειρήσαμε να σας την παρουσιάσουμε με χιούμορ, ελπίζοντας να σας κάνουμε να χαμογελάσετε –τουλάχιστον- με τα «παθήματα» των …ηρώων μας, χωρίς να προβληματιστείτε ιδιαίτερα (όχι ότι κι αυτό απαγορεύεται…).

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Ηλιάνα Τσίλη, Άσπα Πιτάκη, Δημήτρης Δούτσης, Έφη Μπαντή, Νατάσα Φυσέκα, Γιάννης Κουκούλος, Δημήτρης Πάζος, Ελένη Ζαφείρκου, Ζήνων Μυλωνάς, Γιάννης Ρέντης.

Σκηνοθεσία-Σκηνογραφία: Αλέξανδρος Οικονόμου

Κοστούμια: «Επί Σκηνής»

Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Πάζος

Κατασκευή Σκηνικού: Δημήτρης Δούτσης

Χρωματισμός Σκηνικού-Τεχνική Υποστήριξη: Δημήτρης Φειδάντσης

Ήχος-Φωτισμοί: Παναγιώτης Γιάτσης

Υπεύθυνη Σκηνής: Χρύσα Οικονόμου

Κομμώσεις: Μελίνα Κελεσίδου

Μακιγιάζ: Σοφία Μπουρδάνου

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με τη συνεργασία της Κ.Ε.ΔΗ.Π.Ο.Ν.

Γενική Είσοδος 5€.

Έσοδα της παράστασης θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες